مشاوره حقوقی رایگان - مسکن ملی

با سلام بنده فرم ج مسکن ملی سال 99 سبز شده امسال ملکی بصورت قطعی به نامم شده الان میخوام امتیاز مسکن ملی رو بفروشم ودر قبال حضور جهت بنام کردن درآینده پس تحویل مسکن به فروشنده سفته بدم1:آیا امکان فروش دارم 2:امکان دارد فرم ج بنده قرمز شود وبه خریدار تسهیلات ندهند ایا ایشان در آینده امکان شکایت از بنده را دارد.
لازم بذکر است در سال 99 تعهد نامه محزری که دادیم درآن ذکر شده تا قبل از آن تاریخ ملک نداشته واز تسهیلات استفاده نکرده باشیم