مشاوره حقوقی رایگان - درخواست های اعمال ماده 477 جهت مهریه و تعدیل پیش قسط مهریه

با سلام
پس از برگزاری جلسه بدوی اعسار، با توجه به درخواست تجدیدنظر خواهی زوجه، حکم پیش قسط مهریه از 2 سکه به 7 سکه (شهر کرج) تغییر یافت. این در حالی است که استناد زوجه به پرینت حساب های سال 96، فروش خودرو و سفر خارجی که همگی در سال 96 رخ داده است و مدارک مزبور تماما در جلسه بدوی اعسار نیز مورد بحث قرار گرفته بود (به گونه ای که در متن دادنامه بدوی به صراحت اعلام شده بود). اینجانب مکررا این موضوع که مدارک ارائه شده همگی بیش از 1 سال از تاریخ درخواست اعسار بوده و زوجه مدرک جدیدی ارائه ننموده اعلام نمودم ولیکن قاضی تجدیدنظر حکم به توانایی بیشتر بنده و تغییر شرایط پیش قسط و اقساط ماهیانه نمود.
خواهشمند است راهنمایی بفرمایید:
1. با توجه به حکم قطعی دادگاه تجدیدنظر، امکان استناد به ماده 477 جهت اعسار مهریه و جلوگیری از اجرای حکم قطعی امکان پذیر است؟
2. در صورت درخواست تعدیل اینجانب، تعدیل پیش قسط قابل پذیرش قاضی دادگاه (بدوی) می باشد؟ لازم به توضیح است پس از صحبت با قاضی تجدیدنظر (پس از صدور حکم قطعی) و اعلام مجدد شفاهی این مهم که مدارک ارائه شده مربوط به سال 96 بوده، قاضی تجدیدنظر به صراحت اعلام کرد درخواست تعدیل ارائه نمایم. این درحالی است که وضع مالی بنده در سال 97 دچار کاهش شدیدی گشته و از پارسال تاکنون وضع مالی ثابتی داشته ام و استناد زوجه به وضع مالی بنده در سال 96 و تغییر رای مغایر با توان اینجانب بود. اینجانب فاقد هرگونه مال منقول و غیر منقول بوده، دارای حساب بانکی پایین و مستاجر.
با تشکر

پاسخ ها :

یک وکیل

باید با مدارک نزد وکیل بروید