مشاوره حقوقی رایگان - تخریب عمدی

سلام خسته نباشید
من حدود 2ماه پیش تو تعقیب و گریز از پلیس با ماشین خوردم به دیواریه شرکت دولتی بعدبازداشت شدم اون شرکتم ازمن واسه خسارتی که به اونجازدم شکایت کردعنوان شکایتشم تصادف بوده تشخیص کارشناس دادگستریم بی احطیاطی وحرکت به دنده عقب درمواقع غیرضروربوده ولی دادسراواسه من نوشته تخریب عمدی ولی اصلاازمن شکایت مبنی برتخریب نشده حالا الان پروندم رفته دادگاه الان میخوام ک ازبیمه خسارت اون شرکتوبگیرم ولی چون دادسرانوشته تخریب عمدی هیچ اسمی ازبیمه توپرونده ی من نیست سیاست بیمه هم اینه ک میگه بایدمن توجلسه رسیدگی حضورداشته باشم ک تاالان دادگاه هیچ همکاری راجب این موضوع بامن نکرده
الان من روزدادگاه ثابت کنم ک تخریبم عمدی نبوده بعدش چی میشه چطوری بایدخسارتوازبیمه بگیرم؟
واینکه این تصادف جنبه مجرمانه داره؟
ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر جنبه محرمانه ندارد و باید اثبات کنید که عمدی نبوده و اعتراض به نظریه کارشناسی کنید