مشاوره حقوقی رایگان - تخریب

سلام

در راستای پیگیری پرونده شکایت موجر از مستاجر،موجر به چه نحو می‌تواند در دادگاه اثبات کند که مستاجر تخریب عمدی انجام داده

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

بااستناد به مدارک وادله چون شهادت شهود یا ادله ای چون فیلم عکس وصدا و...

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
جهت اظهارنظر حقوقی نیاز به بررسی جزئیات شکوائیه میباشد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

باید تامین دلیل و نظر کارشناس را ضمیمه نمایید یا چنانچه شاهد دارید استشهادیه تنظیم نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در خصوص تخریب عمدی باید شکایت کیفری مطرح کنید ‌و برای اثبات ادعای خود مدرک یا شاهد معرفی کنید.

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

با سلام با استفاده از تامین دلیل و جلب نظر کارشناس

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانی تحت عنوان تخریب ادعای خسارت داشته باشید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و اصل بر برائت است

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

به صورت هم زمان و موازی شکایت کیفری تخریب و دادخواست حقوقی مطالبه خسارت نمایید.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

از طریق شورای حل اختلاف تامین دلیل نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با ادله و مدارک به اثبات برسانید
مانند فیلم و عکس و شهادت شهود.