مشاوره حقوقی رایگان - خرید خودرو

با سلام
من چک ندارم میخواهم به اسم یک نفر از آشنایان که دسته چک دارد خودرو بصورت اعتباری (یکسال دیگر سند صادر میشود و در رهن خودروساز است) باید چه تضمینی از این آشنا بگیرم که در طول این یکسال که خودرو بنام ایشان است ادعایی نکند و اینکه چه تضمینی به طرف بدهم چون خودرو تحویل من است و با پلاک صاحب خودرو تردد می کنم تمام مسئولیت های احتمالی (اعم از جریمه، تصادف و ...) را برعهده گیرم تا فرد آشنا دلهره ای نداشته باشد.
لازم است وکالت نامه یا مبایعه نامه ای نوشته شود و به چه صورت باید باشد چون تا یکسال خودرو در رهن خودرو ساز است و پس از آن (پرداخت دو عدد چک) سند را میزند.
ممنون

پاسخ ها :

یک وکیل

باید وکیل بگیرید