مشاوره حقوقی رایگان - تجدید نظر خواهی - دعوای تقابل

با سلام ، یه پرونده شکایت اصلی هست ، در مقابل پرونده دعوای تقابل و حکم جلب شخص ثالث ثبت شده ، دستور رسیدگی توامان گرفته شده ، رای بدوی صادر و نسبت به هر 3 پرونده در یک رای تعیین تکلیف صورت گرفته ، اعتراض ارائه شده و هزینه و ... انجام شده ، 2 ماه قبل اون شکایت و پرونده اصلی ارسال گردیده برای تجدید نظر به شعبه 5 تجدید نظر ، الان بعد 2 ماه دعوای تقابل در شعبه 16 تجدید نظر جداگانه مطرح شده . آیا ممکن هست پرونده هایی که رسیگی توامان شده و تقابل هستش موضوع و خیلی موارد به هم مرتبط هستند جداگانه در شعبات مختلف رسیدگی شوند ؟؟ نباید هر سه پرونده که یک رای نسبت به آنهاا صادر شده در یک شعبه تجدید نظر مطرح می شدند ؟

پاسخ ها :

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

منتظر ابلاغ رای و در صورت صدور ارا متعارض از موارد اعاده دادرسی خواهد بود

سید عبدالناصر ساداتی

جناب آقای سید عبدالناصر ساداتی :

باید این موارد رو به دادگاهی که بعدا وارد رسیدگی شده اعلام کنید تا پرونده ها تجمیع بشه