مشاوره حقوقی رایگان - تجدید نظر..... حقوقی

بنده ملک تجاری مسکونی را دوسال پیش خریدم به صورت قولنامه ای و ملک مذکور فاقد سند و از زمین های واگذاری شهرداری می باشد. شخصی که به من ملک رو فروخته بود از پدرش خریده به ملبغ 250 میلیون تومان در سال 94 که اون موقع فاقد بنا بوده، با این شرط که تا زمان قید حیات پدرش حق فروش ندارد. و پس از ساخت بنا بعد از دوسال به بنده به مبلغ 520 میلیون تومان فروخت. حالا پدرش که داری زمینی در نزدیکی ملک معامله دارد و داری سند مالکیت هست از بنده طرح شکایت کرده که ملک رو به پسرش برگردونم. پسرم حق فروش ندارد. و در دادگاه نخست در جلسه اول رای به نفع اونا صادر شده و 20 روز مهلت تجدید نظر استان اومده.
اکنون میتواند این چنین اقدامی صورت گیرد؟
اصلا سند ملکی که ارایه داده ربطی به ملک بنده ندارد و حتی خودم کارشناس دادگستری هم بردم و اون هم در قالب صورت جلسه نوشتن که سند مذکور ربطی به ملک بنده ندارد.
پدرش رو زمین شرط گذاشته ولی اکنون ساختمان تجاری مسکونی معامله شده.
چند درصد احتمال نقض رای وجود داره؟

پاسخ ها :

یک وکیل

قابل پیش بینی نیست