مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از عدم رعایت تعهدات قرارداد کاری بین دونفر که دستی نوشته شده است

سلام
خدمتتون عرض کنم قرارداد کاری با یک نفر منعقد کردم که این قرارداد به صورت کامپیوتری نوشته و به امضا طرفین رسیده .

یکی از بندهای این قراردادمحرمانگی اطلاعات قرارداد بوده که طرف قراردادم افشا کرده و مشکل برایم بوجود اورده که در این بند به شرح ذیل متعهد شده بودیم :
- اطلاعات قرارداد مدکور کاملا محرمانه می باشد و چنانچه این اطلاعات به صورت لسانی یا بصری افشا شود میتوان آن را بعنوان افشا اطلاعات در بازه زمانی محرمانگی شناخت .
- طرفین متعهدند که هیچ گونه اطلاعات و یا مدرک مربوط به این قرارداد را در اختیار شخص ثالث قرار ندهد در صورت وقوع ومحرض شدن هرگونه تخلف از جانب طرفین ، مراتب علاوه بر پیگیری از مراجع ذیصلاح قانونی شامل مطالبه خسارت به میزان یک میلیارد ریال خواهد بود .
الان طرف قراردادم افشا اطلاعات قرارداد رو به اشخاص ثالث داشته که منجر به مشکلات برای من شده است .
لطفا راهنمایی کنید ایا میشود طبق قرارداد از ایشان شکایت و طلب خسارت کنم ؟

پاسخ ها :

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

نیاز به ملاحظه قرارداد و مشاوره حضوری دارید

پرسشگر :

در کل میخوام بدونم توافقاتی که در قراردادهای دستی که ثبت دفتر رسمی نمیشوند طبق توافقات فیمابین امکان طرح دعوی و طلب خسارت هست یا نه ؟
بلی یا خیر ؟

سید عبدالناصر ساداتی

جناب آقای سید عبدالناصر ساداتی :

قطعا باید قرارداد و شروط مطالبه خسارت در قرارداد مطاعه بشه.
اگر منظور از خسارت وجه التزام قراردادیه شما با ایراد ربا مواجه هستید.چونکه مطالبه وجه التزام برای عدم انجام تعهده نه موردی که شما دکر کردید.برای مطالبه خسارت شما باید ورود خسارت و رابطه سببیت بین افشاء اسرار و ضرر رو اثبات کنید و در صورت اثبات این دو مورد شما صرفا به اندازه خسارات وارده حق مطالبه خسارت رو دارید

سید عبدالناصر ساداتی

جناب آقای سید عبدالناصر ساداتی :

قطعا باید قرارداد و شروط مطالبه خسارت در قرارداد مطالعه بشه. اگر منظور از خسارت وجه التزام قراردادیه شما با ایراد ربا مواجه هستید.چونکه مطالبه وجه التزام برای عدم انجام تعهده نه موردی که شما ذکر کردید.برای مطالبه خسارت شما باید ورود خسارت و رابطه سببیت بین افشاء اسرار و ضرر رو اثبات کنید و در صورت اثبات این دو مورد شما صرفا به اندازه خسارات وارده حق مطالبه خسارت رو دارید

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،چنانچه اسرار،مشروع باشد میتوانید شکایت کنیدولی اگرخلاف قانون یاشرع باشدمشکل پیدامیکنید،به عنوان مثال اسرارشما کشف دفینه یااخفای موادمخدرویا...باشدبنابراین حضوری بایدمشورت شود.موفق باشید