مشاوره حقوقی رایگان - افشای سر .. تهمت … افترا

سلام بنده مدیر بلوک در آپارتمان 5 طبقه هستم در سه مرتبه کاغذی به خانه ما افتاد که می گفت مردی به صورت هفتگی با این پلاک ماشین در خانه فلان خانم بیوه رفت و آمد دارد … بنده نیز در بار سوم به مدیر مجتمع اطلاع دادم که این حرفها مطرح است مدارا کن تا مدت اجاره آنها تمام شود و بروند و محض اطلاع گفتم .. تاکید هم کردم که به خانمت نگو که بحث زنانه نشود … اما بعد از 3 ماه خانم مدیر مجتمع افشای سر کرد و گردن بنده انداختند در حالی که من سکوت کرده بودم و جایی مطرح نکرده بودم ولی این خانم در جمع عموم مطرح کرد … آیا بنده مرتب جرمی شده ام؟؟ در ضمن آن خانم هر روز بنده را تهدید می کند ..

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام
چنانچه کاغذی که به در خانه شما افتاده را به مدیریت نشان نداده اید و صرفا گفته اید این صحبت ها هست باید پاسخگوی این اتهام افترا باشید .

سیدبکتاش حجتی

جناب آقای سیدبکتاش حجتی :

درود بر شما هموطن گرامی
اوّل. خیر شما مرتکب هیچ جرمی نشدی. چون به عنوان مدیر ساختمان به مدیر بلوک دیگه اطلاع رسانی کردی.
دوّم. سرّ یعنی چیزی در خفا نه در مرئی و منظر همگان.
سوّم. هرکسی افشا کرده و با آبروی کسی بازی کرده، پاسخگو خواهد بود اونم در صورت شکایت طرف.
چهارّم. این خانم چجوری میتونه ثابت کنه که شما گفتی؟ باید بگه شوهرش گفته که شما گفتی. در اینصورت شوهرش متهم خواهد شد.
پنجم. تهدید جرم و مستحق مجازات است و شما میتونید با چند شاهد از ایشون شکایت کنید.
ششم. پیشهاد من در وحله نخست به شما گذشت و تذکر به ایشان برای عمل مجرمانه تهدید هست که انشالله ختم به خیر میشه.
هفتم. خواهش می کنم در زندگی دیگران سرک نکشید. چه کار به کار مردم دارین؟ و کی به شما جواز داده تا در مورد دیگران قضاوت کنید!!؟ اگر مسلمان هستین وظيفه شما حفظ آبروی دیگران است. یادتان باشد هم شما و خانم مدیر، دیگران هم راجع به شما قضاوت خواهند کرد. ناسلامتی شما مدیری.
موفق باشید