مشاوره حقوقی رایگان - توهین و فحاشی و افشای راز و اعاده حیثیت

با سلام.حدود یکسال قبل صیغه مردی متاهل شدم(محضری) که از قبل ایشان را می شناختم.بعد از پایان صیغه از ادامه دادن سرباز زدم.
بعد از مدتی همسر آن آقا مطلع شدند و از طریق پیام در شبکه مجازی به من توهین و فحاشی کردند و گفتند آبروی تو را در همه جا میبرم.و افشای راز خواهم کرد.
آیا میتوانم از همسر آن آقا شکایت کنم به جرم توهین و فحاشی و افشای راز.
چون من قانونا همسر آن آقا محسوب میشدم؟

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

در صورت فحاشی و توهین و وجود مدارک و دلایل میتوانید شکایت کنید