مشاوره حقوقی رایگان - دستور قضایی مبنی بر به نظر رسانيدن پرونده و تایپ رای و کسر از آمار صادر شد پرونده

با سلام
یک سال پیش شکایتی مبنی بر انتشار اکاذیب از اینجانب مطرح شد که در مرحله دادسرا شکات اقدام به عودت شکایت خود نمودند ولی دادیار قرار جلب به دادرسی صادر کرد. دادگاه بدوی بدون تشکیل جلسه به علت قابل گذشت بودن جرم و گذشت شکات قرار موقوفی تعقیب صادر نمود. سپس دادستان با تکیه بر جنبه عمومی جرم و ارتباط دادن آن به جرائم رایانه ای تجدید نظر خواهی و خواستار نقض حکم و محکومیت به حداقل مجازات تعلیقی مراقبتی نمود. البته تا اینجا اصلا رسیدگی ماهوی نشده است چرا که مطالب انتشار اکاذیب نبوده است. یک جلسه جهت ارائه توضیحات به طور تلفنی از من خواسته شد که به دادگاه بروم و من هم لایحه دفاعیه خود و وکیلم را بردم.
حال این عبارت در سامانه ثنا ثبت شده است " دستور قضایی مبنی بر به نظر رسانيدن پرونده پس از قطعيت رای و تايپ متن رای و كسر از آمار در تاریخ 01/08/1398 صادر گردید"
به نظر شما قرار قبلی تایید شده است یا به دادگاه بدوی ارجاع شده است؟ آیا با توجه به اینکه رای دادگاه بدوی در قالب قرار بوده دادگاه تجدید نظر میتواند حکم محکومیت بنا به خواسته دادستان به من داده باشد؟ آیا در این صورت حکم قابل اعاده دادرسی است؟

پاسخ ها :

یک وکیل

از وکیلتان بخواهید پیگیری کند