مشاوره حقوقی رایگان - اثبات مالکیت

باسلام وتحیت.یک قطعه اراضی کشاورزی فاقد سند مالکیت میباشد.که طبق توافق نامه عادی بین وراث تقسیم شده است ولی بعدا کروکی زمین جهت پروانه حفر چاه در سال 64توسط مامور رسمی وزرات کشاورزی تنظیم شده وهمچنین استشهاد محلی سال 64تایید شده توسط شورای روستا که متعلق به یکی از وراث میباشد.تکلیف تقسیم نامه عادی چه میشود وکدام یک از دلایل مورد استناد دادگاه قرار میگیرد.ضمناًکلیه اسناد با مهر وامضا مامور رسمی میباشد.باتشکر

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

مسائل ملکی باید توسط وکیل متخصص ملک بررسی و پیگیری شود چرا که موارد کاملا تخصصی است که اشتباه جزئی ممکن است نتایج ضعیفی را به همراه داشته باشد برای همین رویت اسناد و مدارک در مرحله اول حائز اهمیت است.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام اگر تقسیم نامه به صورت قانونی تنظیم شده باشد معتبر است