مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم ترکه

سلام
یه سوال داشتم.
یازده نفر ورثه هستند.هفت نفر از ورثه دادخواست تقسیم ترکه و مطالبه سهم الارث دادن و دو نفر از ورثه دادخواست متقابل اثبات مالکیت دادند.
(الان دادگاه در رای 11000متر مربع اثبات مالکیت برای دو نفر و 7000 متر مربع تقسیم به نسبت سهم الارث بین وراث .)
آیا یازده نفر ورثه7000مترمربع را ارث میبرند یا فقط ورثه هایی که دادخواست دادن؟
باتشکر

پاسخ ها :

داود پورنعمت

جناب آقای داود پورنعمت :

سلام
همه ورثه از هفت هزار متر به نسبت سهم الارث قانونی خویش ارث خواهند برد و هر کسی از 11 نفر می تواند برای مطالبه سهم ادامه پرونده را پیگیری کند.

موفق باشید

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، هر کدام از ورثه به نسبت سهم الارث خویش از 7 هزار متر مربع ارث خواهد برد.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

مالکیت دو نفر ربطی به مازاد مال مبنی بر اینکه همین دو نفر نیز در آن مازاد سهیم هستند ندارد

الهام منتظری

سرکار خانم الهام منتظری :

سلام این سوالات نیاز به توضیح و بررسی مدارک دارد در صورت تمایل وقت مشاوره بگیرید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام تمام اشخاص تمام ورثه ارث می‌برند هر شخصی می‌تواند به تنهایی سرمایه خود را مطالبه کند

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام هرکدام از ورثه میتوانند اصدام قانونی کنند

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
تمامی وراث از ٧٠٠٠ متر مربع به نسبت سهم خود ارث می برند.

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

سلام هر ورثه ب نسبت هفت هزار متر ارث میبرد

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
7000 متر مربع به نسبت سهم الارث بین تمام وراث تقسیم خواهد شد

سیدرضاتقوی

جناب آقای سیدرضاتقوی :

باسلام 11نفر سهم الارث از 7000متر می‌برند وتقسیم میشود