مشاوره حقوقی رایگان - اعتبار تقسیم نامه دستی بین وراث

سلام. پدرم یک ملک قولنامه ای داشت الان 6 سال هست که فوت کرده و3برادر و 5 خواهر هستیم.البته پول ملک رو بچه ها دادن پدرم هیچ پولی نداده بابت خرید خانه قولنامه ای. وما بچه ها خودمان به درصد تقسیم کردیم و امضا کردیم که هر کدام چه مبلغی درزمان خرید خانه دادیم .حالا این برگه رو دادگاه قبول میکند که ما خودمان به تفاهم رسیدیم به هر کس چقدر بدهیم.آیا این امکان پذیر است

پاسخ ها :

سیدرضاتقوی

جناب آقای سیدرضاتقوی :

باسلام درصورت عدم احتلاف بین ورثه هر توافقی فابل قبول میباشد

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
چنانچه توافقی بین وارث باشد دیگر نیاز به مراجعه به دادگاه نخواهد بود . اگر ورثه توافق نداشتند با طرح دادخواست دادگاه وارد رسیدگی خواهد شد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورتی که توافق باشد مانعی ندارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تقسیم نامه اگر به درستی تنظیم شده باشد معتبر است