مشاوره حقوقی رایگان - چک

با سلام خسته نباشید بنده یک فقره چک خرج کردم و برگشت خورد طرف مقابل من از من شکایت کرد حسابهای منو مسدود کرد من متوجه مسدود شدم رفتم رضایتشان را گرفتم و در بانک دوحساب داشتم یکی جاری و یکی هم پس انداز. جاری را ازش رضایت گرفتم حساب پس انداز یادم رفته رضایتشان را بگیرم در ضمن حتی برگه رضایت نامه دستمه ولی بانک میگه باید بری کدوم شعبه مسدود کرده به آنجا مراجعه کنید منم نسبت فاصله من با اون شعبه دور است 15 ساعت راه هست منم نمیتوانم برم لطفا کمکم کنید باتشکر

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام
شما باید رضایت نامه را تحویل شعبه اجرای احکام مربوطه بدهید و دستور رفع توقیف حساب خود را از انجا گرفته و به شعبه بانک تحویل دهید تا حساب شما آزاد گردد .