مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد سه جانبه ی ملكی

بنده و عده ای از همکاران با قرارداد داخلی (غیر محضری) سه جانبه (ما، اداره ما، پیمانکار) اقدام به پیش خرید واحدهای مسکونی در سال 93 کرده ایم. متاسفانه با توجه به مشکلات کشور، تورم و ... پیمانکار پروژه را هنوز هم کامل نکرده است . خیلی از تعهدات پیمانکار مانده. خانه با وجود مشكلات در تصرف ما است. (ساكن هستيم) و از ما می خواهد برویم به بانک برای تسویه وامی که ایشان گرفته اند (كه هر روز اضافه ميشود). البته قرار بوده که وام بافت فرسوده باشد (تلاش برای گرفتن وام بافت چون زمين در بافت فرسوده بوده) ولی ایشان وام مشارکت مدنی 18 درصدی گرفته اند در ضمن يكی از بندهای اين قرارداد اين است كه پرداخت وام با تمام شرايط به عهده خريدار ميباشد.
آیا راهکاری دارد یا بايد زير بار اين وام رفت؟
آيا اين قرارداد سه جانبه غير محضری اعتباری دارد يانه؟

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

بنام خدا وبا سلام صرف نظر از مقررات قانون پیش فروش ساختمان که مستلزم تنظیم قرارداد در دفاتر اسناد رسمی است ، برابر قانونی مدنی وماده 10 آن قرار دادمعتبر است هرچند عادی وغیر رسمی است وبرای رفع اختلاف حادث فی مابین شروط قرارداد حاکم است لذا برای اظهار نظر دقیق رجوع به قرارداد ومطالعه بند های آن شرط است . موفق باشید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

به هر روی برای بانک حقی ایجاد شده است که باید تادیه گردد ...