مشاوره حقوقی رایگان - مزایده مال مشاع

سلام
پدر مرحوم من برای من حق انتفاع در مورد دو باب خانه طی یک وصیت نامه رسمی قرار داده است به مدت 40سال که مدت ان منقضی نشده است
اکنون سایر وراث تقاضای مزایده داده اند ایا من میتوانم به استناد وصیت نامه جلوی مزایده را بگیرم؟ لطفا مستند قانونی بفرمایید
همچنین در قسمت دیگر وصیت نامه قرار داده شده که به هر یک از وراث یک سوم از ترکه در نظر گرفته شود
آیاان قسمت وصیت باتوجه به قوانین امره ارث باطل هست و بعد از بطلان خدشه ای به حق انتفاع و کل وصیتنامه واردنمیکند؟

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام
قسمت یک سوم ما ترک باطل است ولیکن مزایده امکان پذیر است البته با قید حق انتفاع برای غیر به مدت 40 سال