مشاوره حقوقی رایگان - شکایت بر توهین و‌ اهانت و ضرب و شتم

با سلام همسر بنده برای خرید به سوپر مارکت میره که ناگهان با توجه به هیچ برنامه قبلی یکی از همسایه ها با همسر بنده بحث‌ میکنه و‌ ضربه ای به سمت کمرش میزنه و شروع میکنه به فحاشی، خوشبختانه دوربین مغازه تمام این اتفاقات رو میگیره 2 شاهد هم داریم که یکی خود اون سوپر مارکت و‌ دیگری همسایه هستن که ماجرا رو‌ دیدن و‌ حتی داخل فیلم مدار بسته افتادن اما به دلیل خجالت و رودرواسی قادر به شهادت نیستن رای صادر شده و قرار منع تعقیب خورده اما ما اعتراض داریم با توجه به اینکه دوربین مدار بسته ضربه زدن به سمت خانم من رو فیلم گرفته اما هیچ توجهی بهش نمیشه لطفا راهنمایی کنید چون همسایه بالای ماست و خیلی اذیت میکنه ما هم خواستیم قانونی بریم جلو

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
باید وکیل میگرفتید حالاکه منع تعقیب خورده پروندتون کارسخت تر است قرارمنع تعقیب بعلت عدم کفایت ادله یعنی دلیل کافی نداشتید یاخوب دفاع نکردید حال اگر ادله ای دارید بالایحه اعتراض به قرارمنع تعقیب اعتراض کنید