مشاوره حقوقی رایگان - شکایت در دادسرای انتظامی قضات

ارجاع پرونده از دادسرای انتظامی قضات به معاونت قوه قضاییه شعبه یک برای اعمال ماده 477 به معنی این است که انتخاب ماده 477شده است ؟

پاسخ ها :

منصوره  داوری

سرکار خانم منصوره داوری :

باسلام نه صرفا بدان معنی هست که ماده 477دارد برای شما بررسی میشود در صورت پذیرش آن قرار قبولی و ارسال پرونده به داذگاه هم عرض برای رسیدگی مجدد میباشد.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

اعمال ماده 477 مربوط به این است که حکم صادر شده قابل بررسی ازجهت خلاف بین شرع است.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

به معنای پذیرش رسیدکی است نه به معنای قبول ان