مشاوره حقوقی رایگان - ارثیه

سلام
من از طفولیت نزد عمه و شوهر عمه بزرگ شدم و شناسنامه و مدارک تحصیلی و ازدواج تا الان بنام آنها بوده و هست ولی الان که پدر خوانده ام فوت کرده مادر اصلی و خواهر اصلی خودم به نفع خواهر پدر خوانده ام شهادت دادند که من فرزند خوانده هستم ، در صورتی که اسم مرا برای ورثه پدر اصلیم ننوشتن و من از پدر اصلیم ارث نبردم آیا الان که اونها نذاشتن از اینجا ارث ببرم ،چگونه به گواهی حصر وراثت پدر اصلیم شکایت بزنم ؟ آیا شهادت رسمی مادر اصلیم و خواهرم سندی محکم برای اعتراض به گواهی هست ؟ اول چه کاری را انجام دهم که قانونی باشه و زیاد طول نکشه ؟ با وجود شهادت رسمی مادر اصلیم که فرزندش هستم باز هم نیاز به اثبات نسب هست ؟
ممنون

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

دادخواست اثبات نسب به ط فیت دیگر ورثه بدین وپس ازگرفتن حکم درخواست اصلاح گواهی انحصارورثه کنید