مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از معلم به دلیل دریافت پول

با سلام پسرم من کلاس اول ابتدایی هست معلم کلاس به نصف بچه های کلاس را گفته بود اگر میخواهید قبول شوید من 2 میلیون واریز کنید تا به صورت خصوصی یک ماهه در منزل شخصی معلم به چند دانش آموز همزمان درس یاد بدهد بعد از یک ماه 3 میلیون برای ماه های بعد خواست که بنده مخالفت کردم و بچه را به خانه معلم نفرستادم و معلم بچه من را در تمامی دروس رد کرده ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از طریق حراست آموزش و پروش شکایت خود را مطرح نمایید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

با در دست داشتن پرینت حساب به آموزش و پرورش بروید و از وی شکایت کنید.