مشاوره حقوقی رایگان - مدت اعتبار فسخ

با سلام یه خودرو را حدود6 سال پیش فروختم و بند فسخ دیرکرد ثمن معامله تا یک ماه و تاخیر تادیه داشتیم در قولنامه ولی متاسفانه خریدار متواری شد و همه مدارک هم دست ایشان بود ولی بعد از شکایت بنده بخاطر بند تاخیر تادیه ایشون به دادگاه مراجعه نکرد و بازم دستم به جایی بند نبود العان بعد از گذشت 6 سال یه دست نوشته ازش دارم که توی اون نوشتیم معامله فسخ شد و یه مبلغی برای رضایت بهشون دادم که در برگه قید نکردیم فقط نوشتیم بخاطر بند فسخ در قولنامه معامله فسخ شد
آیا فسخ بعد از 6 سال معتبره و ایشون نمیتونه بعدا منکر بشه و تقاضای برگشت معامله را بکنه روی یک برگه سفید ازش امضاء و اثر انگشت دارم شاهد هم خودش اورد امضاء کرد و پول بهش دادم میتونه بزنه زیر حرفش
لطفا کامل توضیح بدید ممنونم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است