مشاوره حقوقی رایگان - اتهام به سرقت دوربین مداربسته، تخریب خودرو و مزاحمت ملکی

با سلام و درود
یکی از همسایگان از من در مورد عوامل (اتهام به سرقت دوربین مداربسته، تخریب خودرو و مزاحمت ملکی) ذکر شده شکایت کرده که نتوانسته مدارک ادله پسندی ارائه کنه (در مورد سرقت دوربین و مزاحمت ملکی) و در مورد تخریب خودرو چون به اسم خودش نبوده قرار موقوف تعقیب صادر و پرونده مختومه اعلام شده و 10 روز مدت اعتراض برای ایشون در نظر گرفته شده.
ما مدارک مستند از دوربین خودروی خود دادیم که ایشون خودش اقدام به این عمل ها کرده و برای اذیت و آزار به ما تهمت زده.
سوال اینه که ما در این مرحله بهترین کاری که میتوانیم در مورد این پرونده و یا حق خود انجام بدیم چی هست؟!
ممنون از کار خوب شما.

پاسخ ها :

یک وکیل

باید وکیل بگیرید