مشاوره حقوقی رایگان - نصب پمپ و تانک ساختمان

با سلام . مجتمع ما 15 واحدی است ساخت سال ساختمان 1384 هستش.و ما پمپ و تانک نصب کردیم.تمام مالکین هزینه رو پرداخت کردن . نه بالای پشت بام میشد نصب بشه چون لوله کشی اضافه روی نمای ساختمان میخورده. و هزینه بالایی داشت.بهترین جا در حیاط بود که نزدیک به لوله اصلی و هزینه کمتر و عملکرد بهتری داره نصب شده ولی زیر پنجره ی بالکن واحد همکف نصب شده هیچ جای دیگه ای نمیشد نصب کرد اگه طرف دیگه ای نصب میکردیم لوله در راه رفت و امد میوفتاد الان واحد همکف مالکش تبریز هستن . و الان بعد یکسال اومدن که چرا زیر پنجره منه و رفته شکایت کرده به اتهام مزاحمت ملکی و ممانعت از حق.میخاستم بدونم اصلا شکایتش به جایی میرسه؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
نتيجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
مطابق اظهارات شما این حق برای شخص وجود دارد

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

بررسی امکان سنجی نصب بسته به نظر کارشناس است اما اگر پمپ سر و صدای زیادی داشته باشد که موجب اخلال در آسایش همسایه شود وی می تواند رفع مزاحمت بخواهد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
پمپ و مخزن باید در محل مناسب نصب شود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بهتر از ابتدا تمرین دلیل کنید تا کارشناس در این خصوص نظر دهد و سپس نسبت به نصب مخزن و پمپ در جای مناسب اقدام شایسته گردد

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
شکایت ایشان منطقی و قابل پیشرفت است.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

بهتر است که این مورد مسالمت آمیز حل و فصل شود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا نیازمند تامین دلیل با جلب نظر کارشناس است تا بر اساس آن دادخواست مرتبط ارائه گردد