مشاوره حقوقی رایگان - دیه تصادف

چهار پنجم از یک پنجم از یک دوم دیه کامل چقدر میشه یا چندرصد دیه میشود یا چه مبلغ در ماه حرام چه مبلغی میشود
2 آیا در حق بی انصافی نشده ایا بازوی شکسته که با 3پین پلاتین ثابت شده و سه ماه استراحت این تصادف 26مرداد1401 شده

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
میزان صدمات را پزشک قانونی تعیین می‌نماید و برمبنای آن دادگاه مبادرت به انشا رای می‌نماید و النهایه اجرای احکام مربوطه محاسبه خواهد کرد و تغلیظ دیه فقط در مورد فوت اعمال می‌شود

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

مقدار دیه را کارشناس تعیین میکند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میزان صدمات را پزشک قانونی تعیین می‌نماید و برمبنای آن دادگاه مبادرت به انشا رای می‌نماید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

1. برای محاسبه چهار پنجم از یک پنجم از یک دوم دیه کامل، می‌توانید به شکل زیر عمل کنید:

(4/5) * (1/5) * (1/2) = 1/25

بنابراین یک بیستم دیه کامل برابر با مقدار فوق است.

2. برای محاسبه مبلغ دیه در ماه حرام، ابتدا باید ارزش دیه کامل را محاسبه کنید. برای این منظور، بهتر است با دفترخانه دادگستری مربوطه تماس گرفته و اطلاعات لازم را دریافت کنید.

3. در مورد سؤال دوم، بسته به شرایط و میزان آسیب دیدگی بازوی شکسته، ممکن است دیه مربوط به این آسیب دیدگی محاسبه شود. برای اطلاعات دقیق‌تر و محاسبه دیه، بهتر است با دفترخانه دادگستری مربوطه تماس گرفته و اطلاعات لازم را دریافت کنید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام به موجب نامه پزشکی قانونی توسط اجرای احکام قابل محاسبه است