مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از کارفرما

باسلام
بنده به مدت 4سال در شرکتی مشغول کار بودم. که برای خرابی دستگاه مراجعه میکنم به تعمیرکار. در راه دچار حادثه میشوم و دستم میشکند. بعد از 3 ماه استراحت پزشکی به محل کار مراجعه کردم ولی کارفرما بنده را اخراج کرده.
قرارداد کار ندارم ولی بیمه شده ام.
1.بنده دست کارفرما 30 میلیون سفته دارم چگونه باید بگیرم. یا چگونه ثابت کنم سفته بابت ضمانت کارم بوده.
2.حق و حقوقی به من تعلق میگیرد

پاسخ ها :

الهام سادات ماجدی

سرکار خانم الهام سادات ماجدی :

سلام.قوانین مربوط به مسئولیت مدنی ونیز قوانین کار درفرض وجود وعدم وجود قرارداد با مراجعه به فرد متخصص شرایط مطالبه حقوق قانونی به شما اعلام میگردد.عناوین دعاوی حقوقی و اقدامات قانونی لارم جهت استرداد اسناد مالی و تعیین حدود مسئولیت کارفرما ومطالبه خسارات با بررسی جزییات امر امکان پذیر است.

یک وکیل

باید اداره کار بروید و درخصوص سفته اگر دلیل و مدرک دارید طرح دعوی کنید