مشاوره حقوقی رایگان - علم و وجدان قاضی

برادرم از مادرم وکالت مطلق و کامل گرفته و از بیسوادی و ترس از سالمندان و ...به زبان برای انجام امور کاری ولی در اصل وکالت مطلق و تمام و کمال گرفته باشد، به نحوی که شناسنامه و مهر و سند خانه و طلاها و ...همه را از خانه مادرم برده بودو فیلم ب کرار از مادرم دارم که این پسر طلایم را نمیدهد، اجاره ها را نمی‌دهد میخام خوب شدم ازش شکایت کنم.
نقش وجدان قاضی چه میشودسوال؟؟؟
آیا می‌شود که مادر همه چی همه چی خود را به یک فرزند داده باشد. میلیاردها سپرده، چندین ملک و .... آیا شبهه انگیز نیست برای آقای قاضی با اعتراض بقیه خواهر و برادر ها.
ما فقط همون چند تا فیلم از مادر را داریم آیا اماره برای غیر حقیقی بودن وکالت محسوب میشود؟ به خدا که با کلک از مادرم وکالت گرفته. به نظر شما امکان ابطال وکالتنامه هست الان که مادرم فوت شدن؟ اگر درصدی وجدان قاضی و علم او این احتمال را می‌دهد ما شکایت کنیم و گرنه واگذارش کنیم با خدا؟؟.
البته چون برادرم از حرامخواری کلا پول زیاد بدست آورده یقین دارم که اشکالی بر وکالت نامه وارد نیست مگر اینکه فیلم های مادرم.

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

فیلم به تنهایی اثبات کننده نیست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با توجه به شرایطی که شما شرح دادید، به نظر می‌رسد که برادر شما از وکالت مطلق و کاملی که از مادرتان گرفته، سوء استفاده کرده است و در نتیجه مادرتان اموال خود را به ناحق به او واگذار کرده است. در چنین شرایطی، شما می‌توانید با تقدیم شکایت به دادگاه، از قاضی برای حفظ حقوق شما در این موضوع کمک بگیرید.

قاضی در هنگام بررسی این موضوع، باید به عنوان یک مقام عدالت، با توجه به شواهد و مدارک موجود و با توجه به قوانین و مقررات مربوط به حفظ حقوق مالکیت، تصمیم گیری کند. قاضی باید به عنوان نماینده عدالت و دارای وجدان، با انصاف و بدون تبعیض، به حفظ حقوق شما و دیگر افراد مربوطه بپردازد.

در مورد ابطال وکالتنامه، اگر از طرف مادر شما صورت نگرفته است، می‌توانید با تقدیم شکایت به دادگاه، از قاضی خواستار ابطال وکالتنامه شوید. در این راستا، باید توجه داشت که برای ابطال وکالتنامه، باید شواهد و مدارک قانونی و قطعی برای اثبات این امر تدارک دیده شود.

در نهایت، با توجه به اطلاعاتی که در اختیار دارید، بهتر است با وکیل خود مشورت کنید و از نکات حقوقی و قانونی آگاه شوید.