مشاوره حقوقی رایگان - تصادف در دوران خدمت

سلام من ده ماه خدمت کرده بودم تو مرزبانی تو آخرین مرخصیم که داشتم به پادگان مراجعه میکردم تصادف کردم چهار انگشت پا م قطع و خود پام از ناحیه ران شکست میخام بدونم الان تکلیفم چیه ؟؟؟

پاسخ ها :

سید عبدالناصر ساداتی

جناب آقای سید عبدالناصر ساداتی :

سلام .
اول اینکه سریعا اتفاق پامد گزارش کنید تا غیبت نخورید و هم اینکه بیمه در جریان قرار بگیره .با توجه به اینکه مسیر رفت و.برگشت از مرخصی جزء ایام خدمت محسوب میشه حادثه پیش امده نقص عضو و حادثه در حین انجام وظیفه محسوب میشه و بجز معافیت مزایای دیگه ای از جمله دیه و احتمالامستمری بهتون تعلق میگیره

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

سریعا برای بیمه و طرح دعوی در دادسرای محل و درنهایت اقدامات معمول برای دریافت دیه؛ جانبازی و یا حسب مورد معافیت را در دستور کار قرار دهید