مشاوره حقوقی رایگان - تعیین قیومیت

با سلام پدر بنده 89 سال سن دارد و من پسر بزرگ ایشان میباشم پدر من 9فرزند دارد 2فرزند بزرگ دختر و مابقی پسر هستند فرزند چهارم تقاضای محجوریت پدرم را کرده و حکم ایشان صادر شده و من درخواست تجدید نظر داشتم که پذیرفته نشد و محجور بودن پدرم ثابت شد لذا میخواهم بدانم دادگاه چگونه قیم برای پدر بنده تعیین میکند؟ ایا برادرم که درخواست محجوریت را داده مقدم بر من است؟ (با توجه به اینکه در دو وصیت نامه متوالی پدرم (غیر محضری)من را وکیل و وصی خود قرار داده)
باتشکر

پاسخ ها :

الهام سادات ماجدی

سرکار خانم الهام سادات ماجدی :

سلام.تاریخ محجوریت در حکم قطعی جهت صحت و نفوذ وصیت نامه ها شرط اول است.سایر شروط صحت مستلزم آن میباشد.
با مراجعه به وکیل دادگستری و ارائه مستندات ومدارک مربوط مراحل قانونی امر را جویا شوید.