مشاوره حقوقی رایگان - راننده مقصر در تصادف

بنده شهریور 1401با یک عابر تصادف جزئی داشتم که از بنده شکایت کرد بعد از اینکه ماشین رفت پارکینگ تمام مدارک را آماده کردم و از بیمه اصالت گرفتم و ماشین رو آزاد کردم متشاکی هم رفت دنبال گرفتن دیه الان بعد یکسال بیمه بهم زنگ زده میگه باید یه نامه ببرم دادگاه امضا کنم بیارم برای اونا که به نظرم کار شخصی خودشون رو دارن به من میگن انجام بدم اگه نرم چی میشه ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده ، شما به عنوان راننده مقصر باید اینکار را انجام دهید.

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

به هر حال شما به عنوان راننده مقصر حادثه برای استفاده از حق بیمه یکسری امور اداری و قضایی باید انجام بدهید.