مشاوره حقوقی رایگان - مظنون به سرقت

بنده دانشجو هسم و داخل اتاق خابگاه 5نفر جز من زندگی می‌کنند و دو لبتاب گمشده و صاحبان لبتاب برای شکایت رفته اند و اسم منو بعنوان مظنون نوشتند. دلیل و مدرکشون هم اینه ک دوربین راهرو خابگاه نشون میده من آخرین نفر از اتاق زدم بیرون با ساک ولی اون ساک لباسیه من هس و هرهفته همرامه میبرم و میارمش و میگن ک صب لبتابا بوده و بعد من ک زدم بیرون کسی وارد اتاق نشده.
و امروز رفتم کلانتری و افسر میگه با همین فیلم میشه محکومت کرد
میخاستم بدونم دلیل و مدرک معتبری هست این و میتونن از بنده شکایت کنند؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله تحت شرایطی موضوع قابل اثبات است.
بخصوص اگر بقیه افزار اگر بدون کیف خارج شده باشند امکان صدور حکم محکومیت وجود دارد.

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

با توجه به توضیحات ارائه شده اگر اندازه ساک به قدری باشد که لب تاب در آن جا بشود متاسفانه شما مضنون هستید مگر اینکه به طریق دیگر از خود دفاع کنید مبنی بر اینکه بعد از خروج از خوابگاه با چه کسی بوده اید و کجا رفته اید؟