مشاوره حقوقی رایگان - درباره‌ی دیه

سلام.خسته نباشید.برادرم دیماه 99تصادف کرده .واز ناحیه ی لگن دوبار عمل جراحی وتعویض مفصل لگن انجام داده.طبق نظر پزشکی قانونی به علت پاره گی عصب زانو تاآخر عمرش باید با عصا راه برود سن برادرم هم 37سال است دیه ای که برایش در بریدن 180ملیون است که تاکنون ندادن.سوالم اینه که به نظر شما دیه اش کم نیست ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دیه با توجه به مدارک پزشکی با پزشکی قانونی است که باید به نرخ سال پرداخت محاسبه شود.
اگر به نظریه پزشکی قانونی اعتراضی دارید می توانید در مهلت قانونی اعتراض کنید.

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اولا میزان آسیب و دیه مربوطه را پزشکی قانونی باید تعیین کند.
ثانیا ـ اگر در تصادف خودشان راننده مقصر نباشد ، دیه به نرخ روز پرداخت میشود.