مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج دختر باکره با درخواست اذن از دادگاه

سلام اگه پدری با ازدواج دخترخودبدون اذن موجه مخالفت کنه ودختردرخواست اذن ازدادگاه بده ،حالام سوالم اینجاست که چیاتونظردادگاه دلیل موجه حساب میشن که نمیشه دختره باپسره موردعلاقش ازدواج کنه؟واینکه پدره دختره خوانده شه ولی تودادگاه حضورنیابه ونیاددادگاه انموقه چه حکمی صادرمیکنه؟ممنون میشم توضیحات تکمیلی روبگین.

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

هم کفو بودن دختر و پسر بررسی می شود.اگر پدر نیاید رئیس دادگاه به قائم مقامی از پدر اجازه ازدواج را طی حکمی ارائه می کند.

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

وضعیت اجتماعی ، شغل ، تحصیلات ، مهریه و ...
اگر پدر نیاید مشکلی نیست دادگاه به ولایت از پدر اذن ازدواج صادر میکند.