مشاوره حقوقی رایگان - عدم استراد سند منزل

باسلام.5سال قبل خانه ای خریدیم و شوهرم آنرا بنام من زد.(من هم در جمع کردن پول با کار کردن ,طی چند سال, در خرید آن سهیم بودم).الان پس از 20 و اندی سال زندگی, شوهرم با زنی شوهردار نچندان با اخلاق رابطه برقرار کرد زن پس از طلاق گرفتن از شوهر اول صیغه شوهر من شد با وعده اینکه شوهر من را پولدار میکند و با هم به خارج از کشور میروند. حالا قصد عقد دایم ایشان را دارد.من تحمل چنین وضعی را نداشته نمیخواهم با شوهرم زندگی کنم.تقاضای طلاق داده ام.چه کنم که این خانه که متعلق به من و بالاخص فرزندانم هست از دستمان در نیاید.آیا ایشان میتواند خانه را از ما بگیرد? لطفا کمکم کنید.ممنون

پاسخ ها :

رضا علمداری

جناب آقای رضا علمداری:

سلام اصلا نیاز به انجام کاری نیست . ملک به نام شماست و مالکیت شما محرز لذا نمیتوان ملک رو بدون رضایت شما به دیگری انتقال دهند

سید عبدالناصر ساداتی

جناب آقای سید عبدالناصر ساداتی :

باعرض سلام چنانچه به شما هبه نشده باشد ایشان نمی توانند خانه را از شما پس بگیرد.اگر هم در سندی که به نام شما است کلمه هبه قید شده سریعا آن را به نام فرزندان خود بزنید.

سید عبدالناصر ساداتی

جناب آقای سید عبدالناصر ساداتی :

جدای از بحث حقوفیما توصیه می کنم که تمام تلاش خودتون رو برای نجات شوهرتون انجام بدید.
اینکه قبلا خونه ای به نام شما زده و.چند فرزند مشترک دارید یعنی اینکه شما و زندگی خودش رو.دوست داشته.
ایشون توی بازی خطرناکی افتاده و چشم و.گوشش الان کر و کور شده و نمی دونه داره چیکار می کنه.
با محبت بیشتر اونو به زندگی برگردونید و تسلیم اون خانم بی اخلاق نشید

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

سند به نام شماست و می‌توانید هر اقدامی انجام دهید