مشاوره حقوقی رایگان - وکالت دیه

سلام.بنده از طرف برادرخانمم که تصادف کرده بود ومبلغی دیه تعلق گرفته بود وکالت کاری تام گرفتم تا درغیاب ایشان پیگیر اوضاع شوم.همه چی تا بیمه خوب بود ولی مسول بیمه گفت باوجود وکالت باید خودش برای دریافت دیه بیاید.درصورتی که تودفتر ثبت اسناد تمام چیزهاییکه لازم بوده روقید کردیم حتی بصورت بلاعزل وتام الاختیار.به چه صورت میشه وجه دیه رو دریافت کنم

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

باید خودشان حضور داشته باشند

جبار مبارکی

جناب آقای جبار مبارکی :

قاعدتا اگر به شما اختیار دریفت مبلغ دیه از بیمه را داده باشند به نظر مشکلی نیست و شما از طریق بازرسی بیمه اقدام کنید .