مشاوره حقوقی رایگان - دستور قاضی مبنی بر اقدام جهت انجام مفاد

سلام وقت بخیر دستور قاضی مبنی بر اقدام جهت انجام مفاد درخواست و تجدید وقت نظارت و تعیین وقت نظارت و دوعوت شاکی جهت پیگیری شکایت مطروحه در تاریخ 1402/03/16 صادر گردید

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دستور نظارت مربوط به شعبه میباشد و مدت زمانی برای تحقیق و بررسی توسط شعبه در نظر گرفته میشود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

وقت نظارت متعلق به شعبه است نیازی به حضور شما نیست اما اگر اسناد و مدارک دارید لایحه ارسال کنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

اینا مربوط به دستورات اداری شعبه است و شما منتظر ابلاغ به خودتان باشید