مشاوره حقوقی رایگان - تصادف موتور

سلام.وقت بخیر.من 2دوماه پیش موتور سوار بودم ماشین مرا زد مقصر شناخته شده.استخوانهای ساق پای چپم خرد شد پلاتین و پیج پلاک گذاشتم دکترم گفت اما توی نامه اول پزشک قانونی نوشته شکستگی استخوان های ساق پای چپم.الان شکستگی با خرد شدن فرق نمیکنه وچیزی از پلاتین ننوشتند.الان که گچ باز کردم مچ پام بالا نمیاد عکس گرفتم عصب پا آسیب دید دکتر برام فیزیوتراپی نوشت. تا عصب برگردد اما توی پرونده بیمارستان چیزی نوشته نشد چون بعد باز کردن گچ بود الان میشه کاری کرد.بابت بیکارشدن و هزینه های درمان چیزی به من تعلق میگیره یا فقط دیه.از دکتر استراحت پزشکی دارم. راهنمایی میکنید.ممنون میشم

پاسخ ها :

سحر گودرزیان

سرکار خانم سحر گودرزیان :

با سلام در گواهی پزشکی قانونی طول درمان تا زمان بهبود درج میگردد..
خیر مازاد بر دیه پرداخت نمیشود

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

به نظریه پزشکی قانونی اعتراض نمایید . و طول درمان بگیرید

سعیده زمانی

سرکار خانم سعیده زمانی :

سلام
ملاک دریافت دیه فقط نظریه پزشکی قانونی است.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید نظریه قطعی پزشکی قانونی تعیین شود تا دیه محاسبه گردد