مشاوره حقوقی رایگان - شکایت برای سختی کار

سلام
ما یک شرکت هستیم که یکی از کارگران ما علی رغم عدم وجود مشاغل سخت شکایت کرده و از اداره کار در تجدید نظر رای گرفته حال اداره کار عنوان نموده برای اعتراض بر روی رای فوق می بایست به دیوان شکایت نمایید - روال ثبت شاکایت در این خصوص به دیوان به چه نحو است .

پاسخ ها :

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

به دفترخدمات قضایی یاشعب دیوان مستقردرمراکز استان مراجعه کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
دادخواست خود را تنظیم و از دفتر خدمات قضایی ارسال کنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

با تنظیم دادخواست به دفاتر قضایی مراجعه و درخواست خودرا ثبت کنید

سعیده زمانی

سرکار خانم سعیده زمانی :

سلام
بعد از ابلاغ رای اداره کار باید شکایتی تنظیم کنید و از طریق دفاتر خدمات قضایی به دیوان عدالت ارسال نمایید.