مشاوره حقوقی رایگان - تعدیل مهریه

سلام وقتتون بخیر
مهریه من کمتر از یک میلیون هست و دوسال هست همین مهریه را همسر من پرداخت میکنند سوالی که خدمتتون داشتم باتوجه به افزایش حقوق ، من برای تعدیل اقدامی بکنم آیا نیاز به شاهد دارم یا نه؟ آیا امکانش هست که اقساط مهریه بیشتر بشه ؟

پاسخ ها :

سیدرضاتقوی

جناب آقای سیدرضاتقوی :

باسلام دادخواست تعدیل بدهید و استناد به فیش حقوقی

زهراسالاری پور

سرکار خانم زهراسالاری پور :

سلام ودرود،میتوانید درخواست تعدیل مهریه نمایید ومستندات مبنی بر افزایش درامد زوج ارایه نمایید

نازنین غنی فرجام

نازنین غنی فرجام :

با سلام به فیش حقوقیشون استناد ودرخواست استعلام کنید

سعیده زمانی

سرکار خانم سعیده زمانی :

سلام
بله می توانید برای افزایش مبالغ اقساط دادخواست بدهید. اگر همسر شما فیش حقوقی دارد می توانید تقاضای استعلام بدهید.