مشاوره حقوقی رایگان - استرداد لاشه چک

با سلام و خسته نباشید.
برادرم برای یک قراردادی چک بنده را به عنوان ضمانت به طرف مقابل خودش داده اما قرارداد به هر دلیلی انجام نشد. و طرف مقابل قرارداد اقدام به وصول چک و دریافت گواهی عدم پرداخت نموده است.
در قرارداد هم اشاره به چک بنده شده است.
حال بنده به عنوان صاحب چک و یا برادرم به عنوان طرف قرارداد باید برای استرداد لاشه چک شکایت کنیم؟

پاسخ ها :

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

بله.برای استرداد لاشه چک دادخواست دهید وبه قرارداد استناد کنید

زهراسالاری پور

سرکار خانم زهراسالاری پور :

سلام ودرود،برای استرداد چک،شما اقدام نمایید وقرارداد را به عنوان مستند وبرادرتان هم به عنوان شاهد،به دادگاه معرفی نمایید

نازنین غنی فرجام

نازنین غنی فرجام :

با سلام هردو بعنوان خواهان دادخواست بدین

محمد ذاکری

محمد ذاکری :

با سلام باید با ذکر دلایل و ارائه مستندات ، استرداد چک مذکور را از دادگاه مطالبه نمایید

سعیده زمانی

سرکار خانم سعیده زمانی :

سلام
حسب مورد می توانید شکایت خیانت در امانت مطرح کنید که نیاز به بررسی دقیق قرارداد دارد اما برای استرداد چک می توانید دادخواست بدهید.