مشاوره حقوقی رایگان - همجنسگرایی همسر

سلام 22ساله ازداوج کردم پسر 19 ساله دارم شوهرم همجنسگرایی شدید داره و ما رو خیلی اذیت میکنه هیچ محبت یا رابطه ای تو این سالها نداشتیم اصلا به ما اهمیت نمیده خودش تنهایی هر جا بخوا میره و واقعا ما رو اذیت میکنه اگر شکایت کنم ثابت میشه

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله قابل پیگیری هست میتوانید دادخواست طلاق بدهید

مريم  شايان راد

سرکار خانم مريم شايان راد :

بایستی این مسأله را پزشکی قانونی تایید کنه و از موارد عسر و‌حرج محسوب میشه

زهراسالاری پور

سرکار خانم زهراسالاری پور :

سلام ودرود،صرف ادعا کفایت نمیکند وباید به دادگاه ادله ارائه نمایید

نازنین غنی فرجام

نازنین غنی فرجام :

با سلام درصورتی که نتونید ثابت کنید براتون مشکل ساز میشه روی بقیه حق وحقوقتون اقدام کنید

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
برای اثبات نیاز به ادله محکمه پسند میباشد ، مثل شهادت 4 مرد و یا فایل تصویری ، به هر حال اثبات این موارد بدون دلیل و مدرک کافی میسر نیست