مشاوره حقوقی رایگان - سوپیشینه

سلام
ایا در مراکز تشخیص هویت قانون جدید سوپیشینه مصوب سال 92رااجرا میکنند؟
وکسی که سوپیشینه داره ولی مطابق ماده 25جزو جرایم موثر واقع نشده باشه وطبق این ماده باید عدم سو پیشینه بهش صادر کنند.
ایا میشه باخیال راحت بری تشخیص هویت و گواهی بگیری؟

پاسخ ها :

بهرنگ سراج زاده

جناب آقای بهرنگ سراج زاده :

با سلام، در گزارش پلیس آگاهی به جرمی که به آن عنوان فرد مجازات شده اشاره می گردد، قاضی اجرای احکام شهرستانی که در آن تقاضای سوء پیشینه به عمل آمده ، حسب مورد از دادسرای شهرستان محل مجازات استعلام می نماید، در صورت نداشتن محکومیتهای تبعی ماده موضوع ماده 25 قانون مجازات اسلامی مراتب را به قاضی اجرای احکام اعلام گردیده و ایشان گواهی عدم سوء پیشینه را صادر می کنند.

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.همکارمان پاسخ وافی دادند.یاالله