مشاوره حقوقی رایگان - کسر از آمار

سلام خسته نباشید ببخشید من بهمن ماه سال 1401 از آقایی به جرم مزاحمت تلفنی و تهدید شکایت کردم و بعد از چند ماه پرونده نیابت داده شد تهران.
اول برام زدن که دستور صدور جلب در کلانتری ثبت شد.
بعد زدن به دلیل عدم امکان اجرای نیایت.
دوباره الان زدن پرونده برگشته کرج و زدن پرونده از آمار شعبه کسر گردید.
مگه میشه آخه؟؟؟ 6 ماهه من شکایت کردم حتی 1 بار هم تا الان متهم نیومده

پاسخ ها :

مريم  شايان راد

سرکار خانم مريم شايان راد :

سلام نیابت را پیگیری کردید ؟احتمالا در نشانی اعلامی در آدرس شناسایی نشده یا موفق به جلبش نشدند و نیابت بلا اقدام اعاده کردند بهتر بود خودتون مراجعه می‌کردید با راهنمایی شما طرفتون جلب میشد اگر موفق به جلب متهم نشوند غیابی کیفر خواست و دادنامه صادره می‌شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

وقتی پرونده از آمار کسر میشود یعنی از این شعبه به جای دیگر ارسال میشود حضوری پیگیری کنید