مشاوره حقوقی رایگان - انحصار وارثت وارث ها برای شکایت تصرف مال غیر

سلام
3 و نیم هکتار زمین روستایی مربوط به پدر پدر بزرگم هست که یک شخص 1000 متر آن رو تصرف کرده و خانه ساخته و می گوید زمین ها خالی هم مال من است .
الان دو پسر آن مرحوم در قید حیات نیستند و فقط نوه های آن مرحوم در قید حیات هستند و کلا 35 نفر هستند .
حالا برای شکایت تصرف مال غیر نیاز به انحصار وراثت همه 35 نفر است یا فقط تعدادی کافی است ؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ابتدا نسبت به اخذ گواهی انحصار وراثت اقدام نمایید سپس دادخواست تخصصی تنظیم گردد