مشاوره حقوقی رایگان - فریب دادن

پدر من 60 سال سن داره. آدمی مذهبی و خوش قلب هستن در شهرستان،متاسفانه دختری با سو استفاده از مهربانی پدرما به ایشون می گه که خانوادش می خوان بکشنش و مجبوره ازدواج کنه یه مدت بعد طلاقش بده،بعد این دختر اطلاع کامل داشته که پدر ما جانباز 25 درصده و اومده با ازدواج با پدرما می خواد در کنکور از سهمیه جانبازی پدر ما سواستفاده کنه و من تازه باخبر شدم.
لطفااا سریع بهم بگین کجا و به چه دلیل شکایت کنم
کدوم ارگان برم
یقه کیو بگیرم.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شاید بتوان تحت عنوان تدلیس در ازدواج شکایت کیفری کرد . بستگی به دفاعیات شما دارد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

این مسئله بسیار جدی است و شخصی که به این روش فریب داده شده است، می‌تواند از طریق راه‌های قانونی اقدام کند. بهتر است ابتدا با مراجع قضایی محلی خودتان تماس بگیرید و درباره این موضوع مشورت کنید. اگر شما در ایران هستید، می‌توانید با پلیس فتا تماس بگیرید که وظیفه پیگیری جرایم اینترنتی را دارد و می‌تواند در این زمینه به شما کمک کند. همچنین، به دادگستری محلی خودتان نیز مراجعه کنید و شکایت خود را به صورت رسمی ثبت کنید. در هر صورت، بهتر است با یک وکیل مشاوره حقوقی نیز در این زمینه مشورت کنید تا بتوانید درباره حقوق و تعهدات خود به بهترین نحو اقدام کنید.