مشاوره حقوقی رایگان - تعهد به ادامه همکاری پس از اتمام قرارداد

سلام وقت بخیر
من در دندانپزشکی به عنوان دستیار مشغول به کار هستم در یکی از بندهای قراردادم نوشته دستیار متعهد می‌گردد در صورت رضایت کارفرما به مدت یکسال به همکاری ادامه میدهد
اما من میخوام بیام بیرون آیا میتونن مانع بشن؟ قراردادم موقت هستش 2 ماه تا پایانش مونده و 2 سفته 15 میلیونی هم از من گرفتن

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

تا پایان قرارداد صبر کنید و سپس سفته ها را بگیرید و خارج شوید

علی نباتی

جناب آقای علی نباتی :

شما را نمی توانند مجبور به ادامه همکاری کنند فقط در صورت رضایت می توانید به همکاری تان ادامه دهید. و اگر همکاری تان را قطع کنید دادخواست استرداد سفته های امانی را برای گرفتن سفته ها دردادگاه عمومی مطرح کنید.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

بستگی به شرایط دقیق قرارداد شما دارد. در صورتی که در قرارداد شما تعهد به ادامه همکاری بعد از پایان قرارداد وجود دارد و شما تمایل به ادامه کار ندارید، کارفرما ممکن است از شما خواستار پرداخت جریمه قراردادی شود. با این حال، اگر شرایط قرارداد شما در خلاف قوانین و مقررات قراردادی قرار دارد، آنگاه شما می‌توانید با استناد به این موضوع از ادامه همکاری خود انصراف دهید.

در هر صورت، بهتر است با یک وکیل مشاوره حقوقی در این مورد صحبت کنید تا بتوانید درباره حقوق و تعهدات خود در این قرارداد بهتر مطلع شوید و به بهترین نحو از این موضوع پیگیری کنید. همچنین، بررسی کنید که آیا شما در قبال دریافت حقوق خاصی در چند ماه اول قرارداد، این تعهد را به عهده گرفته‌اید یا خیر.