مشاوره حقوقی رایگان - ابلاغ الکترونیک

درود من دیگه نمی خوام برام پیامک ابلاغ بیاد چون ثبت نام کردم سامانه ثنا و حالا میخوام ابلاغ هامو مثل قبل از کلانتری بیارن برام .ایا راه حلی هست؟

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

بله، برای اینکه به جای دریافت پیامک ابلاغ، بخشنامه‌ها و اطلاعیه‌های قضایی به صورت الکترونیکی در سامانه ثنا دریافت کنید، می‌توانید با مراجعه به دادگستری و پیگیری امر، درخواست خود را برای دریافت ابلاغ الکترونیکی ثبت کنید.

برای این منظور، باید به دادگستری مربوطه مراجعه کرده و درخواست خود را برای دریافت ابلاغ الکترونیکی به دادگستری ارائه دهید. این درخواست باید حاوی اطلاعات شما شامل نام و نام خانوادگی، شماره تماس، آدرس پست الکترونیکی و شماره پرونده قضایی شما باشد. پس از ثبت درخواست شما، در صورت تایید، ابلاغ الکترونیکی به جای پیامک برای شما ارسال خواهد شد.