مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت همسایه های کشاورز

با سلام
ما در روستا زندگی میکنیم و خونه ما با زمین های کشاورزی تقریبا 5 متر فاصله داره و هرساله کشت گندم و... دارن.
هر سال تراکتور و کمباین از داخل کوچه ما میبرن و گل و لای و اشغال های خودشون رو وسط کوچه میریزن و میرن و هیچ توجهی به رعایت حال همسایگان ندارن و همچنین چون مواد فروش و پرونده دار هستن هم همه همسایه ها ازشون میترسن چون همه همدیگه رو میشناسن.
از چه طریقی باید این مورد رو حل کنم از لحاظ قانونی ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده بهتر است مشکل را دوستانه حل و فصل کنید و به نظر شکایت نتیجه ای نخواهد داشت.