مشاوره حقوقی رایگان - هزینه های ساخت ملک

سلام
پدر من یه خونه دو طبقه داشت که طبقه پایین فقط در حد سفت کاری (چهاردیواری آجری) بود
من تمام کارهای نازک کاری رو سال 98 انجام دادم و توش مستقر شدم
الان میگه این هزینه ای که کرده کم اجاره باشه و باید از اینجا بری بیرون
هیچ برگه سند یا مدرکی بینمون نیست و همه قول و قرارها شفاهی بوده و اون زمان هم حرفی از اجاره نبود گفت بساز و مستقر شو داخلش
من فاکتور و ته چک های هزینه های که کردم رو دارم
میتونم اقدامی بکنم یا نه ؟
ممنون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است