مشاوره حقوقی رایگان - ضمانت وام ازدواج

سلام وقت بخیر. ببخشید بنده چند سال پیش ضمانت وام ازدواج خانمی را قبول کردم و ایشون در قبال ضمانت بنده به مبلغ وام سفته به من داده، البته هیچ آدرس و نشانی از این خانم در حال حاضر ندارم فقط کد ملی رو در سفته نوشته و امضا کرده ،الان هم این خانم از همسرش جدا شده و به هیچ وجه حاضر به پرداخت اقساط وام نمی‌باشد و مدعی هست که همسرشون این وام رو مصرف کرده،و بنده مجبور شده ام42 قسط از این وام رو پرداخت کنم ولی دیگه نمیخوام اقساط رو پرداخت کنم، آیا چنانچه تعدادی از اقساط پرداخت نشود بانک می‌تواند تمام حسابهای بانکی را که این خانم دارد مسدود کند تا مجبور شود اقساط وامش را پرداخت کند یا حساب‌های بنده را به عنوان ضامن مسدود خواهد کرد؟؟؟ خواهش میکنم راهنماییم کنید واقعا نمیدونم چیکار کنم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما اگر مالی از وام گیرنده سراغ دارید می توانید تقاضای توقف آن را دهید در غیر اینصورت باید بدهی را پرداخت کنید سپس علیه وام گیرنده دادخواست مطالبه وجه دهید

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام شما چون ضامن هستین باید اقساط پرداخت کنید